Ledigt just nu

Välkommen till Solna stads portal för bilplatser

Här kan du ansöka om att hyra bilplats under dagtid eller för hela dygnet.

För att få möjlighet att hyra plats måste du själv vara aktiv. Solna stad publicerar lediga garage- och parkeringsplatser via denna portal.

Här registrerar du dig som intressent och administrerar själv din ansökan. En giltig e-postadress är nödvändig. Din anmälan är personlig och kan inte överlåtas. Har du inte tillgång till en dator har du möjlighet att göra en intresseanmälan på en av Stadshusets datorer alternativt via Solna stads kontaktcenter där vi via telefon har möjlighet att göra en anmälan åt dig.

Som sökanden kan du ställa dig i vår kö från det år du fyllt 18 år. Innan avtalsteckning tar vi alltid en kreditupplysning. Här får du inte ha tidigare betalningsanmärkningar eller skulder.

De garage- och parkeringsplatser som är lediga för uthyrning fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse. Kötid räknas från den dag då du registrerat dig på vår hemsida. För att behålla din plats i kön måste du uppdatera din intresseanmälan minst en gång per år.

Dagparkering 07-18

Vissa parkeringsplatser i Solna delas mellan olika användare under dygnet. Dagparkering innebär att man hyr en parkeringsplats mellan 07 och 18 på vardagar. Övrig tid gäller avgifts- och boendeparkering på platserna.

 

Ledigt just nu

Även du som inte är registrerad kan titta på vårt lediga utbud.

Det finns inga lediga objekt just nu.
 
  • Typ av objekt
    • Område

  • Utökad sökning

Registrera dig

Är du ännu inte registrerad som sökande kan du göra det genom att klicka på länken nedan.

Du behöver en giltig e-postadress och måste ha fyllt 18 år.

Registrera dig